Komisia rozhodcov
DK-KR-2016/2017-0005
Kraľovany - Vasiľov
KR na svojom zasadnutí riešila sťažnosť TJ Lokomotíva SEZ Kraľovany. Po pozretí videa skonštatovala, že: a) v 12´rozhodol R správne, keď nenariadil PK po páde hráča D v PÚ hostí. R mal dobré pozičné postavenie a správne rozhodol. b) rozhodca mal nariadiť PK v prospech D za kopnutie hráča D obrancom hostí, ktorý pri odkope lopty zahral tzv. vysokou nohou a kopol pritom súpera do hlavy c) rozhodca správne neuznal gól domácich, ktorý padol po predchádzajúcom vrazení útočníka D do brankára H v jeho bránkovom území. Chybu rozhodcu bude riešiť KR zrušením delegácie do konca jesennej časti.
Rozhodnutie: DK-KR-2016/2017-0005
Klub: TJ LOKOMOTÍVA SEZ Kraľovany
Dátum zaevidovania: 20.10.2016 18:23
Dátum vyriešenia: 20.10.2016 18:24
Stav: Vyriešené